ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ - Καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα που επιλέξατε στη διαδικασία αγοράς. Σε περίπτωση που η συνολική αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 1500€ δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να ζητηθεί προκαταβολή μέρους της αξίας της παραγγελίας σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ - Θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας της. Η κατάθεση γίνεται σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας που εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας και στο e-mail που θα λάβετε κατόπιν της διαδικασίας παραγγελίας. Κατόπιν θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την κατάθεση είτε στο 210.9518047, είτε μέσω e-mail στο info@orfanidishome.gr. Μετά τη λήψη αντίγραφου κατάθεσης ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας. Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 7 ημερολογιακών ημερών ή μη λήψης έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού η παραγγελία σας θα ακυρώνεται. 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Εφόσον βρίσκεστε πλησίον του καταστήματός μας και η αυτοπρόσωπη επίσκεψή σας είναι δυνατή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας αυτοπροσώπως, είτε με μετρητά, είτε με την κάρτα σας.

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - Οι συναλλαγές γίνονται μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners,  καθώς και δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass, μέσω του e-Commerce Alphabank. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bitaa και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Comodo Groupaa, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρόντες κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

Πίσω